Пастиране, полиране и протекция

 

 

Защо се налага?

 

Днес всеки знае, че само миенето на автомобила е абсолютно недостатъчно за справяне с упоритите и трайни замърсявания по автолака и поддържането му в добра кондиция. Ето защо, пастирането, полирането и надеждната защита вече не са лукс, а безспорна необходимост.

Целта на професионалното пастиране и полиране не е отстраняване на драскотини (каквото е масовото разбиране), а постигане на една съвършено чиста и гладка лакова повърхност, осигуряваща перфектна основа за финалната и най-важната стъпка от технологичния процес – надеждната защита.

 

Hi-tech Carnauba wax
 

Hi-Tech конвенционална защита. Комбинация на полимери с натурални восъци и ценна дървесна смола (carnauba). Взаимнодопълващо се съчетание за постигане на дълбочина на цвета, красив блясък и дълготрайна протекция. 

Tеflon
 

Тефлоновото защитно покритие е универсалната подготовка на автомобила за всички сезони защото има силно хидрофобно и антистатично действие и висока устойчивост на много ниски и високи температури от - 50° до +250°. Осигурява надеждна защита на лака срещу корозия и оксидация и дава възможност за лесна поддръжка на блестящо лаково покритие.

За още по-трайни резултати е възможно да се постави двойно защитно покритие.

Nano sealant
 

Високотехнологичната нано-протекция със своите изключителни хидрофобни (водоотблъскващи) свойства е неотменна част от подготовката на автомобила за есенно-зимните предизвикателства и осигурява дълготрайна блестяща визия и възможност за лесна поддръжка. За още по-трайни резултати е възможно да се постави двойно защитно покритие.

 

Предимства на защитата

Трайно защитава автолака срещу всички вредни атмосферни влияния – UV-лъчи, киселинни дъждове, сняг, лед, влага и други. 

Предпазва лаковата повърхност от механично увреждане и оксидиране в следствие на индустриално замърсяване, лоши пътища, луга, асфалт, агресивни измиващи препарати, дървесна смола, насекоми, екскременти от птици и други. 

Предотвратява  преждевременното състаряване на лака -напукване, олющване, помътняване и други. 

Поддържа лака в оптимална кондиция и съхранява задълго красотата, оригиналния цвят и блясък на автомобила. 

Прави поддръжката на автомобила несравнимо по-лесна, тъй като замърсяванията и сезонните предизвикателства изобщо не достигат до лака и много лесно се отстраняват от защитния му слой.

Съхранява за дълго добрата визия на автомобила и така запазва висока продажната му стойност.

   


 

Препоръки и съвети

Препоръчително е процедурата да се извършва 1 - 2 пъти в годината, или поне преди сезоните с повече предизвикателства – лятото и зимата. Тази препоръка е в пълна сила, както за употребявани, така и за нови автомобили.

 

 

 

Какво да очаквате от услугата?

Процедурата включва дълбоко почистване, пастиране с различни абразивни пасти, фино полиране с полирни пасти и нанасяне на защитно покритие по избор.

Предлаганата от Суис Аутостайлинг услуга се извършва от сертифицирани от западна браншова организация специалисти с богат професионален опит, с най-модерна техника и използване на утвърдени и проверени в практиката марки продукти и технологии, и гарантиращи отлични резултати и качество.

Затова, не правете компромиси, изберете професионализма и качеството, защото „Само качеството има бъдеще“!

 

 

Важно

Предварителният оглед в сервиза е необходим, за да получите адекватна цена на услугата, съобразно състоянието на автолака и избраното от вас защитно покритие.

Необходимо е предварително записване.

Продължителност на услугата - в рамките на един ден.

 

За третиране на по-дълбоки драскотини виж драскотини - корекции